Advertenties

Politie bekogeld met eieren op het Topaasplantsoen, één persoon aangehouden

Alphen aan den Rijn – Vrijdagavond was er opnieuw commotie op het Topaasplantsoen in Alphen aan den Rijn. De politie was  met meerdere eenheden ter plaatse bij de flat in de Edelstenenbuurt en heeft een persoon aangehouden.

De politie heeft naar aanleiding van een incident van afgelopen maandag al meerdere controles in de straat gehouden. Maandag werd op het speelveldje een gewonde man aangetroffen, die bij een vechtpartij met een aantal jongeren gewond was geraakt. De politie heeft daarom besloten om preventief te controleren op onder andere het rondhangen in portieken van de flat.

De commotie ontstond vrijdag bij één van de controles door agenten. Diverse mensen wilden niet meewerken aan de controles en agenten werden vanuit de flat met eieren bekogeld. Uiteindelijk is een persoon aangehouden.

Agenten geven aan strenger te handhaven in de straat. “Het is al enige tijd rumoerig in de straat. Omdat het niet is toegestaan om je hinderlijk op te houden in de portieken gaan we hierop controlen, maar we willen vooral een signaal afgeven”, aldus de politie.

Foto’s Josh Walet

temp-489temp-490temp-491temp-492

Bron: Alphens.nl

Advertenties
%d bloggers liken dit: