Advertenties

Wederom zoektocht naar vermiste man in Alphen

Alphen aan den Rijn – De zoektocht naar de vermiste Jeroen uit Leimuiden is maandag voortgezet. Er werden o.a. met duikers en speurhonden gezocht in de wateren bij Alphen aan den Rijn en Boskoop.

De dertigjarige Jeroen de Wit is zondag 18 februari Jeroen is vanaf huis vertrokken en sindsdien ontbreekt elk spoor. Hij is waarschijnlijk vertrokken met zijn auto, een zwarte Suzuki Alto met kenteken 76-LF-KP.

Maandagmiddag werd er met een speurhond en met sonarapparatuur gezocht in de Oude Rijn en in de Gouwe. In de avond werden duikers ingezet om op twee locaties te duiken waar de sonarapparatuur aangaf dat er vermoedelijk een auto in het water lag.

Op de twee locaties werden inderdaad autowrakken aangetroffen, dit was nabij de Albert Schweitzerbrug. Één van de autowrakken zal komende week opnieuw onderzocht worden omdat duikers er niet goed bij konden komen ivm een schip dat boven het wrak lag.

Eerder werd al in de Rijnhaven gezocht naar de auto van de vermiste man. Tijdens de zoektocht werd inderdaad een auto aangetroffen, maar dit bleek niet de auto van de Leimuidenaar te zijn.

Foto’s Josh Walet en Joshua Bos

temp-102temp-103temp-104temp-105temp-106temp-107temp-108temp-109temp-110

Advertenties
%d bloggers liken dit: