Advertenties

UPDATE: Sieraad onder bedreiging van wapen gestolen

Alphen aan den Rijn – De politie heeft vrijdagavond een grote zoekactie gehouden in Alphen-Noord. Volgens een woordvoerder was de politie op zoek naar een verdachte van een diefstal uit een woning.

Rond 20.30 uur zou er een diefstal gepleegd zijn in een woning aan de Marga Klompéstraat in Alphen aan den Rijn. Direct zette de politie een grote zoekactie in touw waarbij o.a. de hondenbrigade, de luchtvaartpolitie en de verkeerspolitie assisteerde. Gezien het feit dat er meerdere agenten kogelwerende-vesten droegen kan het er op duiden dat er een (vuur)wapen bij de diefstal gebruikt is, echter kon de politie dit nog niet bevestigen.

Zover bekend heeft de politie nog geen aanhouding(en) verricht. Verdere details over de diefstal ontbreken nog.

UPDATE 06-04-2019: De politie heeft in een persbericht laten weten dat er een sieraad is gestolen onder bedreiging van een wapen. Het sieraad was eerder te koop aangeboden op Marktplaats door de bewoners. Vrijdagavond zou er een mogelijke koper komen. Nadat de mogelijke koper het sieraad had bekeken, liep hij naar buiten om geld te halen. Bij de voordeur van de woning draaide de man zich om en trok hij een wapen waarna hij er met het sieraad vandoor ging. De politie heeft gezocht naar de verdachte maar dit heeft niks opgeleverd.

Foto’s Josh Walet

Josh_112REG112Josh_112REG113Josh_112REG114Josh_112REG115Josh_112REG116Josh_112REG117

Advertenties
%d bloggers liken dit: