Advertenties

Man springt met dochter van flat in de Argostraat

Alphen aan den Rijn – Een 4-jarig meisje is donderdagochtend gewond geraakt nadat haar vader van een flat aan de Argostraat afsprong. De politie gaat uit van suïcide en onderzoekt of hij zijn dochter daarin heeft meegenomen. 

Hulpdiensten kwamen massaal ter plaatse, zo kwamen er 3 ambulances en een traumateam ter plaatse. De vader, die in zijn sprong vermoedelijk het 4-jargie meisje meenam, werd door de hulpdiensten gereanimeerd maar dat mocht niet meer baten en hij overleed ter plekke.  Het meisje raakte gewond en is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd, zij is buiten levensgevaar.

De politie is een groot onderzoek gestart naar de toedracht van het incident. Op het politiebureau aan de Kees Mustersstraat 2 in Alphen aan den Rijn wordt slachtofferhulp aangeboden voor mensen die daar in verband met dit incident behoefte aan hebben. Er kan ook telefonisch contact worden opgenomen met het politiebureau via 0900-8844.

Foto’s Joshua Bos

Zelf hulp nodig? Dan kun je contact opnemen met Stichting 113 Zelfmoordpreventie via 0900 0113 en 113.nl. Stichting 113 Zelfmoordpreventie is 24/7 beschikbaar.

Advertenties
%d bloggers liken dit: