Loqed Touch Smart Lock is het enige slot dat deuren opent met één aanraking, dus u hoeft niet meer te zoeken naar sleutels. Is dit veilig? Ja, natuurlijk! Loqed gebruikt dezelfde 256-bits codering als banken, en je encryptiesleutel bevindt zich alleen op je telefoon. Daarnaast is Loqed SKG 3-sterren (en voldoet aan de eisen van het Politiekeurmerk voor veilig wonen).

De functie Touch to Open herkent wanneer u thuis komt. De LOQED app op uw telefoon stuurt een notificatie naar het Loqed slot dat u er bijna bent. Uw slot gaat dan actief ‘luisteren’ of uw telefoon binnen Bluetooth bereik (3 meter) komt en toont ‘Touch to Open’ op het scherm. Nu kunt u met een vinger aanraking de deur ontgrendelen. Uw LOQED Touch Smart Lock heeft zowel aan de binnenzijde als aan de buitenzijde een Bluetooth antenne. Wanneer uw telefoon na aankomst binnen de 3 meter wordt herkent, verschijnt er de tekst ‘Touch to Open’ op het display. Als u het scherm aanraakt gaan beide Bluetooth modules meten welk van de 2 antennes een sterker signaal heeft met uw telefoon. Staat uw buiten, dan zal de buitenmodule een sterker signaal hebben, en gaat de deur open. Mocht het slot twijfelen of denken dat uw telefoon binnen is, blijft de deur vergrendeld. Loqed maakt ook het invoeren van een pincode mogelijk (als u uw telefoon bent vergeten of gasten toegang wilt geven). 

Loqed Touch Smart Lock

Voordelen van Loqed smart lock:

– Geen enkel slot is zo veilig als Loqed

– Met Loqed kunt u op afstand deuren openen (ook op bepaalde tijden)

– U kunt gebruikers beheren (eenvoudig sleutels toevoegen en verwijderen)

– Loqed Lock sluit automatisch met één aanraking (of stel een specifieke tijd in waarop het slot automatisch sluit).

– Het logboek van Loqed laat zien wie de deur heeft geopend en wanneer.

– Snelle installatie: het installeren van Loqed duurt ongeveer 20 minuten.

Loqed Smart Lock is online verkrijgbaar bij Haverkampshop.nl. Woont u in de omgeving van Deventer dan kunt u deze ook laten installeren!