Maak kennis met Philippo, de aannemer in Noordwijk en Katwijk

Ben je op zoek naar een aannemer voor je nieuwbouwwoning? Of wil je misschien je huidige woning verbouwen? Dan is het verstandig om een aannemer te zoeken die gespecialiseerd is in nieuwbouwprojecten en verbouwingen. Philippo is een aannemer in Noordwijk en Katwijk die jou hierbij kan helpen. In deze blog maak je kennis met Philippo en ontdek je waarom hij de perfecte aannemer is voor jouw project.

phillipo-living

Wie is Philippo?

Philippo is een aannemer uit Katwijk. Het bedrijf bestaat al meer dan 40 jaar en heeft in die tijd veel ervaring opgedaan. Philippo is vooral gespecialiseerd in nieuwbouwprojecten, maar voert ook regelmatig verbouwingen uit. Het bedrijf is opgericht door de broers Philippo en wordt nu gerund door de tweede generatie.

Wat maakt Philippo anders?

Wat Philippo anders maakt dan andere aannemersbedrijven is de persoonlijke aanpak. Bij Philippo staat de klant altijd centraal en wordt er rekening gehouden met hun wensen en eisen. Het bedrijf werkt met een vast team van professionals, met wie al jarenlang wordt samengewerkt. Hierdoor weet Philippo precies wat er van hen verwacht wordt en worden projecten effici├źnter aangepakt.

Werkwijze van Philippo

De werkwijze van Philippo is helder en gestructureerd. Er wordt altijd begonnen met een intakegesprek, waarin de wensen en eisen van de klant worden besproken. Vervolgens wordt er een plan van aanpak opgesteld, waarbij er ook duidelijkheid wordt gegeven over de kosten en de planning. Tijdens het project wordt de klant op de hoogte gehouden van de voortgang en wordt er regelmatig overlegd over de vervolgstappen. Het eindresultaat is altijd een prachtig afgewerkte woning, die helemaal voldoet aan de wensen van de klant.

Projecten van Philippo

Philippo heeft al veel mooie projecten op zijn naam staan. Van de bouw van luxe nieuwbouwwoningen tot het uitvoeren van grote verbouwingen. Het bedrijf werkt altijd met hoogwaardige materialen en heeft oog voor detail. Enkele voorbeelden van projecten die Philippo heeft gerealiseerd zijn een modern ingerichte badkamer, een uitbouw aan een woning en de realisatie van een riante villa.

Op zoek naar de perfecte aannemer voor je nieuwbouwproject of verbouwing? Philippo is de juiste keuze. Met een persoonlijke aanpak en jarenlange ervaring weet dit aannemersbedrijf precies wat er nodig is om van jouw project een succes te maken. Of het nu gaat om een grote verbouwing of de bouw van een luxe nieuwbouwwoning, bij Philippo ben je verzekerd van kwaliteit. Neem gerust vrijblijvend contact op voor meer informatie over de mogelijkheden.